Jansen en Mercedes Benz, een begrip in de regio

Autobedrijf Jansen in Balkbrug is een gevestigde naam in de regio. Ons familiebedrijf dat al meer dan 55 jaar op de markt is kan met recht een Mercedes Benz specialist genoemd worden. Door jaren met dit merk bezig te zijn hebben we veel kennis en ervaring verzameld en weten we via ons netwerk veel te bewerkstelligen.

De klant staat bij ons centraal. Communicatie is daarbij het kernwoord. We voorzien elke klant graag van een mooie auto en trachten altijd een oplossing te zoeken voor een probleem.

Met een mooie voorraad jong gebruikte auto’s, service en een complete en goede werkplaats staan wij altijd met veel plezier voor u klaar. We hebben een jong en enthousiast team die we volop stimuleren bij te blijven in deze snel veranderende markt met scholing. Elk jaar stellen we een stageplek beschikbaar zodat we meehelpen in de opleiding van jonge monteurs.

Onlangs hebben wij onze showroom compleet vernieuwd. Kom gerust eens langs om het aanbod te bekijken. Bent u juist op zoek naar een bepaald type auto die wij niet op voorraad hebben dan zoeken wij die graag voor u op.

Check ook onze Jansen Auto App of Facebookpagina.

Graag tot ziens wij staan u graag te woord, Dick en Hans Jansen

Bekijk Autobedrijf Jansen BV op Opiness